بدنه آلومینیومی در لامپ های ال ای دی چگونه ساخته می شود
لامپ های ال ای دی در دو دهه اخیر بازار روشنایی را از همه نظر به خود اختصاص داده اند. عامل روشنایی در لامپ های رشته ای ، فلورسنت و … از عبور جریان برق از سیم پیچ تنگستن سر چشمه می گیرد ، در حالی که در لامپهای LED از تنگستن خبری نمی باشد بلکه نور از دیودهای نوری که از نیمه هادی ها می باشند ساطع می شود.
یک لامپ ال ای دی با توجه به وات آن اندازه های متفاوتی دارند و هر چه وات لامپ بیشتر شود تعداد بیشتری دیود نورانی در ساخت آن بکار می رود ، که سبب تولید گرمای بیشتری در قسمت ال ای دی ها می شود. تولید کنندگان لامپ برای کوچک کردن حجم این محصول از بکار بردن بدنه های آلومینیومی در آن بهره می برند.
انواع بدنههای آلومینیومی در لامپهای LED
بدنه بیرونی تمام آلومینیومی پره دار :
در نوع اول بدنه بیرونی لامپ را از آلومینیوم می سازند و برای اتصال سرلامپ به آن از قسمتی بدنه پلاستیکی استفاده می شود. این نوع بدنه ها را به روش تزریق آلومینیوم مذاب (دایکاست) تولید می کنند. برای این منظور در مرحله اول قالب دایکاست طراحی و ساخته می شود و با استفاده از دستگاه های تزریق آلومینیوم قطعه مورد نظر تولید می شود. لازم به ذکر است که اکثر بدنه پروژکتورها به همین روش ساخته می شود.
بدنه پلاستیکی با یک لایه آلومینیومی درونی :
در نوع دوم از قالب های فلزی (سمبه ماتریس) برش و کشش استفاده می شود و بدنه ها را از ورق های آلومینیومی با قطرهای مختلف با استفاده از دستگاه های پرس تولید می کنند ، و در نهایت با قرار دادن آنها در دستگاه های تزریق پلاستیک روکش بدنه پلاستیکی را بر روی آن بوجود می آورند.
بدنه های خطی آلومینیومی :
نوع سوم با استفاده از دستگاه های اکستروژن تولید می شوند. محصول این دستگاه ها به صورت خطی می باشد. همانند
هیت سینک(heat sink)ال ای دی های خطی
وب سایت شما از هر نظر عالی هستش